Συμμετοχές & πρόγραμμα προπονητικού καμπ ρυθμικής σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Σας γνωρίζουμε τις λίστες με τα ονόματα των αθλητριών Ρυθμικής Γυμναστικής που θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις ελέγχου (11-12/07/2020) και στα προπονητικά καμπ της Ε.Γ.Ο. (09-10/07/2020, 16-18/07/2020 και 19/07/2020), σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας του μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχών, κάθε αθλήτρια δύναται να παρακολουθήσει ένα προπονητικό καμπ.

Στα προπονητικά καμπ οι αθλήτριες μπορούν να συνοδεύονται από μία (1) προπονήτρια. Αντίθετα, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στις προπονήσεις ελέγχου για το ανσάμπλ.

Στην είσοδο των εγκαταστάσεων του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά και του Ε.Γ. Μίκρας, οι αθλήτριες και οι προπονήτριες θα υπογράφουν και κατόπιν θα οδηγούνται στον χώρο προπονήσεων.

Παρακαλούνται οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν να φέρουν:
• Κάρτα Αθλητή
• Φωτοτυπία ιατρικής βεβαίωσης
• Ένα πλήρες σετ οργάνων (σχοινί, στεφάνι, μπάλα, κορύνες, κορδέλα)
• Σνακ και νερό

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος των αθλητριών θα γίνεται από την κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά. Οι συνοδοί θα αφήνουν τις αθλήτριες στο χώρο του πάρκινγκ και θα τις παραλαμβάνουν οι προπονήτριες.
Οι αθλήτριες καλούνται να παρουσιάζονται στις εισόδους των εθνικών γυμναστηρίων τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έναρξη των προπονήσεων.

Ακολουθούν αναλυτικοί πίνακες με τα ονόματα των αθλητριών, τις ημερομηνίες και ώρες συμμετοχής: