Αυλαία στο καμπ ενόργανης Γ’-Δ’ κατηγοριών στην Αθήνα

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με μαζική συμμετοχή ξεκίνησε στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά το προπονητικό καμπ ενόργανης γυμναστικής που διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. για αθλητές και αθλήτριες Γ’-Δ’ κατηγοριών (Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων).

Στο καμπ, που θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου, συμμετέχουν συνολικά 78 νεαροί εκπρόσωποι του αθλήματος (35 αγόρια, 43 κορίτσια) από σωματεία της Α’ Περιφέρειας, έχοντας την ευκαιρία να προπονηθούν υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών τεχνικών Απόστολου Πεσσίνη και Βασιλικής Μητροπούλου, παρουσία των σωματειακών προπονητών τους και πάντοτε με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από τη νόσο Covid-19:
Κατά την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση, έγινε πλήρης καταγραφή και θερμομέτρησή τους, ενώ παράλληλα λήφθηκαν και όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για την ασφαλή άθλησή τους και υπήρχε παρουσία γιατρού καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων.

Τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τους προπονητές τους, καλωσόρισε ο γενικός γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Σταθόπουλος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, ενώ παρόντες στην έναρξη του καμπ ήταν πολλοί από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς ενόργανης του Κ.Υ.Ε. Αθήνας, όπως ο Θεόφιλος Λαλεχός, ο Θανάσης Σαλάγας, η Μαργαρίτα Πέρρου και η Αναστασία Δόντη.

Ένα αντίστοιχο καμπ ενόργανης θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, από τις 9 έως τις 11 Ιουλίου, για τους εκπροσώπους των Γ’-Δ’ Κατηγοριών από τη Βόρεια Ελλάδα.

camp-enorgani-athina-jul2020_1 camp-enorgani-athina-jul2020_2