Ξεκινούν άμεσα τα έργα αποκατάστασης της οροφής στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στην αίθουσα γυμναστικής του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, η οροφή του οποίου παρουσίασε σημαντικά προβλήματα στεγανότητας έπειτα από τη νεροποντή της προηγούμενης εβδομάδας.

Μετά από επικοινωνία που είχε με την πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, Μερόπη Μοσχογιάννη, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης ενημερώθηκε για την απόφαση να διατεθεί χωρίς καθυστέρηση ένα σεβαστό κονδύλι για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Οι υπεύθυνοι μηχανικοί προχώρησαν στον εντοπισμό των ζημιών και οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ενδεχομένως από την ερχόμενη Δευτέρα (15/06). Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν ήδη τα φώτα στην οροφή του γυμναστηρίου, τα οποία είχαν παρουσιάσει ηλεκτρολογική βλάβη.

Οι αθλητές-αθλήτριες των Εθνικών ομάδων επιστρέφουν από σήμερα, Τετάρτη (10/06), στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, αφού τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιούσαν τις προπονήσεις τους στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Περιστερίου Ειρήνη, το οποίο λειτουργεί επίσης ως Α’ περιφερειακό προπονητικό κέντρο της Ε.Γ.Ο..
Δεν αποκλείεται, πάντως, να χρειαστεί και πάλι μία σύντομη μετακίνησή τους στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης της οροφής στον Άγιο Κοσμά.

Η Ε.Γ.Ο. εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση ανταπόκριση της Γ.Γ.Α. και των αρμοδίων φορέων για την επίλυση των προβλημάτων τόσο στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά όσο και στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, προσδοκώντας ότι τα πάγια αιτήματα ετών θα μπορέσουν επιτέλους να βρουν ανταπόκριση.