Δρομολογούνται λύσεις στα προβλήματα της αίθουσας «Ι. Μελισσανίδης»

Η στεγανοποίηση αλλά και η ενεργειακή αναβάθμιση της αίθουσας γυμναστικής «Ι. Μελισσανίδης», στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης, έπειτα από την εποικοδομητική συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης με τη διοίκηση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης και ειδικότερα με τον πρόεδρο, Τριαντάφυλλο Πέτρογλου και τη γενική γραμματέα, Δήμητρα Γιαννιού.

Ο κ. Βασιλειάδης ενημερώθηκε πλήρως για το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης της αίθουσας, το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί και σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων της Γυμναστικής, εδώ και αρκετά χρόνια, προκειμένου η αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» να αλλάξει επίπεδο και να παρέχει στους αθλητές των Εθνικών ομάδων ιδανικές συνθήκες εκγύμνασης και φιλοξενίας αγώνων.

Έως ότου ξεκινήσουν τα συγκεκριμένα έργα, μάλιστα, η διοίκηση των Ε.Α.Κ.Θ. δεσμεύθηκε ότι θα διαθέσει ένα σεβαστό κονδύλι για την στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού γυμναστηρίου, μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε οι αθλητές και αθλήτριες που γυμνάζονται στη Μίκρα να κάνουν απρόσκοπτοι χρήση των εγκαταστάσεων, χωρίς πλέον να υπάρχει ο κίνδυνος πλημμύρας σε περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης.