Τα «χρυσά κορίτσια» του ελληνικού ανσάμπλ ενισχύουν τη δράση «Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή» (video)

Τα «χρυσά κορίτσια» του ελληνικού ανσάμπλ, που κατέκτησαν το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Σίδνεϊ το 2000 έχοντας προηγουμένως σαρώσει παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για συμμετοχή όλων στη δράση της Ε.Γ.Ο. «Μένουμε Ασφαλείς – Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή»!

Η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Μαρία Γεωργάτου, η Χαρά Καρυάμη, η Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου, οι οποίες απάρτιζαν εκείνη την ομάδα μαζί με την αξέχαστη Άννα Πολλάτου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τέτοιες μέρες πριν από έξι χρόνια, ένωσαν τις φωνές τους και απεύθυναν το δικό τους κάλεσμα, έτσι ώστε η οικογένεια της Γυμναστικής να παραμείνει ενεργή, μέχρι η πλήρης επάνοδος στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα να γίνει πραγματικότητα!

Δείτε το νέο εβδομαδιαίο υλικό της δράσης «Μένουμε Ασφαλείς – Η Γυμναστική συνεχίζει δυνατή» στον σύνδεσμο https://bit.ly/EGO-Menoume-Spiti και εξασκήστε το σώμα και το πνεύμα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Το βίντεο με το κάλεσμα των κοριτσιών που κατέκτησαν το μοναδικό Ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής ρυθμικής γυμναστικής: