Ξεκίνησαν ατομικές προπονήσεις και τα κορίτσια του ανσάμπλ

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τις αθλήτριες της Εθνικής ανσάμπλ γυναικών, οι οποίες από την Τρίτη (12/05) εντάχθηκαν σε πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, ακολουθώντας τα υπόλοιπα μέλη της προ-Ολυμπιακής ομάδας της γυμναστικής (ενόργανη ανδρών, ενόργανη γυναικών, ατομικό ρυθμικής), που είχαν ξεκινήσει προπονήσεις ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Το πρόγραμμα για τις οκτώ αθλήτριες του ανσάμπλ περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωση. Οι Χρύσα Μουτάφη, Ιωάννα Τζιατζιά, Αύρα Ντούρο, Λυδία Κυριαζή και οι Χριστίνα Ρήγα, Κατερίνα Παγουλάτου, Ραφαηλία Γουργιώτη, Νικολέττα Τσιμάρα χωρίστηκαν σε δύο τετράδες και προπονήθηκαν σε δύο ταπί, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα μέτρα που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α..

Μετά την επιτυχή και έγκαιρη ολοκλήρωση της 1ης φάσης του σχεδίου της Ε.Γ.Ο. για επιστροφή στην προπονητική δραστηριότητα, το οποίο αφορούσε στα στελέχη των προ-Ολυμπιακών ομάδων, σειρά παίρνει τώρα η ενεργοποίηση της 2ης φάσης, που περιλαμβάνει την έναρξη ατομικών προπονήσεων για όλους τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων, καθώς και για όσους – όσες περιλαμβάνονται στις επιλογές στελέχωσης των Εθνικών ομάδων ενόψει του επόμενου Ολυμπιακού κύκλου.

Θα ακολουθήσει στην συνέχεια η 3η και τελευταία φάση, που προβλέπει την έναρξη προπονήσεων για τους αθλητές – αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων των σωματείων – μελών της Ε.Γ.Ο. ανά την Ελλάδα, σε όλες τις αγωνιστικές ηλικιακές κατηγορίες.

Στιγμιότυπα από την επιστροφή των αθλητριών της Εθνικής ανσάμπλ γυναικών στις προπονήσεις:

ensemble-proponisi-1 ensemble-proponisi-2 ensemble-proponisi-3