Χορηγία αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων προς την Ε.Γ.Ο. από την εταιρεία “Mr Fast”

Έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για την κατάλληλη υγειονομική διαχείριση των αγωνιστικών χώρων, με στόχο την πλήρη προστασία των αθλητών και προπονητών από τη νόσο Covid-19, είναι η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η οποία προμηθεύτηκε μία μεγάλη ποσότητα απολυμαντικών προϊόντων για χέρια και για επιφάνειες, έπειτα από χορηγία της εταιρείας “Mr Fast”.

Η “Mr Fast”, η οποία ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιονίκη και νυν ομοσπονδιακού προπονητή της ενόργανης Βασίλη Τσολακίδη, προχώρησε στην ευγενική προσφορά των προϊόντων της, που περιλαμβάνουν αντισηπτικό τζελ χεριών, χλωριούχο διάλυμα επιφανειών κατάλληλο για όργανα γυμναστικής, καθώς και χλωριούχο τζελ για καθαρισμό επιφανειών. Τα συγκεκριμένα προϊόντα καλύπτουν τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥ και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. για την προστασία από τη νόσο Covid-19.

Τα απολυμαντικά της “Mr Fast” θα βρίσκονται στη διάθεση των αθλητών και αθλητριών που έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά και όσων πρόκειται να ενταχθούν στο επόμενο διάστημα, τόσο στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας όσο και στην αίθουσα γυμναστικής του Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά.

Η Ε.Γ.Ο. ευχαριστεί θερμά την εταιρεία “Mr Fast” και την οικογένεια Τσολακίδη για την ευγενική χορηγία της, η οποία ενισχύει την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 και την σταδιακή επαναφορά του συνόλου της οικογένειας της ελληνικής Γυμναστικής στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα.

mrfast_ego_1
mrfast_ego_2