Ματαίωση 20ού Φεστιβάλ Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής και Poseidon Gymnastics for All Challenge 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή του 20ού Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ανατολικής Αττικής και του Poseidon Gymnastics for All Challenge 2020 εξάντλησε όλες τις πιθανές λύσεις για την προσπάθεια υλοποίησης των παραπάνω διοργανώσεων που αποτελούν θεσμό για το χώρο της γυμναστικής.

Σεβόμενοι τις αποφάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Υγειονομικών αρχών και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας σε σχέση με την πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 αποφασίσαμε την ακύρωση των διοργανώσεων 20ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ανατολικής Αττικής και Poseidon Gymnastics for All Challenge 2020, για λόγους ασφαλείας των συμμετεχόντων και των θεατών.

Όσον αφορά το Poseidon Gymnastics for All Challenge 2020, παρακαλούμε τους φορείς που είχαν καταβάλει την προκαταβολή συμμετοχής να στείλουν e-mail στο [email protected] αναφέροντας την ημερομηνία, το ποσό που κατέβαλαν, καθώς και έναν αριθμό λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας για την άμεση επιστροφή των χρημάτων τους.

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και ευελπιστούμε να συναντηθούμε πάλι στις διοργανώσεις του 2021.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Κωνσταντίνος Πανταζής