Δεκτό το αίτημα του Υφυπουργού Αθλητισμού για υπαγωγή επιπλέον αθλητικών φορέων στα Μέτρα Στήριξης

Δεκτό έγινε το αίτημα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ώστε να συμπεριληφθούν στα Μέτρα Στήριξης που έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση, φορείς και πρόσωπα της αθλητικής οικογένειας που για διαφόρους λόγους βρίσκονταν έξω από την περίμετρο στήριξης των συνεπειών από την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Το αίτημα του κ. Αυγενάκη προς τους συναρμόδιους υπουργούς κ.κ. Γεωργιάδη, Βρούτση και Σταϊκούρα αφορά τα αθλητικά σωματεία και τις Ενώσεις που χρησιμοποιούν διαφορετικούς ΚΑΔ από τους ήδη οριζόμενους σε προστασία, τους επαγγελματίες αθλητές που κατ’ εξαίρεση δεν δηλώνονται στην «ΕΡΓΑΝΗ», κατόπιν εφαρμογής οικονομικών κριτηρίων, καθώς και τους αθλητές ΑμεΑ.

Δείτε ΕΔΩ το Δελτίο Τύπου της Γ.Γ.Α. με την επιστολή του Υφυπουργού Αθλητισμού προς τους αρμόδιους Υπουργούς, για την κατ’ εξαίρεση ένταξη στα Μέτρα Στήριξης φορέων και προσώπων της αθλητικής οικογένειας που δεν είχαν ήδη συμπεριληφθεί σε αυτά