Το σόου Γυμναστικής που είχε ετοιμαστεί για την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Ένα μοναδικό θέαμα, με αποδέκτες ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, είχαν ετοιμάσει περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής, που θα πρωταγωνιστούσαν στο πολιτιστικό πρόγραμμα της Τελετής Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το ξέσπασμα της πανδημίας της νόσου COVID-19 εμπόδισε την εμφάνιση των ομάδων στο Καλλιμάρμαρο, όπου είχαν πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία την πρόβα τους πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Η Ολυμπιακή οικογένεια και προσωπικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, εκφράζει τις ευχαριστίες του για όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθειά τους. Είναι σαν βρίσκεστε όλοι παρόντες στη μεγάλη αυτή γιορτή!

Δείτε το βίντεο με την πρόβα του προγράμματος που είχε ετοιμαστεί για την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας:

Ο νέος, ανέπαφος χαιρετισμός που λάνσαραν οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη και Λευτέρης Πετρούνιας, τελευταίοι Λαμπαδηδρόμοι επί ελληνικού εδάφους, πλαισιωμένοι από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάση Βασιλειάδη, πριν από την έναρξη της Τελετής Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας:
vasiliadis-stefanidi-petrounias-2
vasiliadis-stefanidi-petrounias-1