Αναβάλλεται για τις 23-25 Οκτωβρίου το Aphrodite Cup 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Διεθνούς Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής APHRODITE CUP 2020, σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, σας ενημερώνει ότι η διοργάνωση δεν θα διεξαχθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες (20-22 Μαρτίου 2020) και αναβάλλεται για τον Οκτώβριο του 2020, εξαιτίας της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού.

Η Οργανωτική Επιτροπή είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και ήταν απόλυτα έτοιμη για την άρτια τέλεση της διοργάνωσης, παρέχοντας τις κατάλληλες συνθήκες σε όλες τις αποστολές, με δεδομένο ότι η κατάσταση στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως ελεγχόμενη.

Ωστόσο, η κήρυξη πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε συνδυασμό με τα πρόσθετα προληπτικά μέτρα που έλαβαν οι ελληνικές Αρχές, συμπεριλαμβανομένου του περιορισμού στον ανώτατο αριθμό ατόμων στις αθλητικές εγκαταστάσεις (έως 60 άτομα), κάνουν σήμερα απαγορευτική την τέλεση των αγώνων στις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Το APHRODITE CUP μετατίθεται πλέον για το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου 2020, στο Παλαιό Φάληρο.

Νέες προκηρύξεις για κάθε κατηγορία (FIG Competition και Non-FiG Competition) θα αναρτηθούν προσεχώς στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, http://aphroditecup.com.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόησή σας. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε νεότερη εξέλιξη.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Αθήνα, για να ζήσουμε μαζί μία σπουδαία γιορτή της Ρυθμικής Γυμναστικής!

Πηγή: aphroditecup.com