Με θερμό χειροκρότημα στις Εθνικές μας ομάδες έπεσε η αυλαία στην τριήμερη γιορτή της ρυθμικής, στην Καλαμάτα

Ολοκληρώθηκε στην Τέντα η μεγάλη γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής, που διοργάνωσε ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας, με την έγκριση της Ε.Γ.Ο., τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το 28ο Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής και το 7ο Elegant Cup πρόσφεραν μια τριήμερη αγωνιστική πανδαισία στην Τέντα, με την «παρέλαση» εκατοντάδων αθλητριών κάθε ηλικίας και την προσέλκυση χιλιάδων θεατών.

Πόλο έλξης αποτέλεσαν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ελένη Κελαϊδίτη που μονοπώλησε τα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία του ατομικού γυναικών και οι Εθνικές μας ομάδες ανσάμπλ γυναικών και νεανίδων που παρουσίασαν τα νέα τους προγράμματα την Κυριακή. Όλες οι αθλήτριες κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και πήραν δύναμη από την Καλαμάτα για την επίτευξη των στόχων τους.

Για όλα όμως τα κορίτσια που πάτησαν το ταπί της Τέντας, όπως και για τους θεατές, το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου ήταν μια αξέχαστη εμπειρία αγώνων, χάρης, ομορφιάς και αρμονίας.

Γι’ αυτό άλλωστε δίνουν ραντεβού στην Τέντα κάθε χρόνο, χάρις στην επιμονή και τις αγόγγυστες προσπάθειες των διοργανωτών του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας -και των υποστηρικτών του, φορέων, χορηγών και εθελοντών.