Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Σοφία Ζαχαράκη

Θέματα που άπτονται του αθλήματος της Γυμναστικής για Όλους, αλλά και της Τελετής Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Αγώνες «Τόκιο 2020», συζήτησε με την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη, ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της Ε.Ο.Ε. Θανάσης Βασιλειάδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Θανάση Σταθόπουλο και την υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ντενίζ Παναγοπούλου.

Κατά την επίσκεψη στο γραφείο της κυρίας Ζαχαράκη, η τριμελής αντιπροσωπεία αναφέρθηκε εκτενώς στην Τελετή Παράδοσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στην οποία θα προσκληθούν χιλιάδες μαθητές σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα θα υπάρξει μία εκπαιδευτική διαδικασία ευαισθητοποίησής τους για το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας και για τα ιδεώδη που αντιπροσωπεύει.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα έχουν οι εκπρόσωποι της Γυμναστικής για Όλους, που θα παρουσιάσουν προγράμματά τους στο πλαίσιο του πολιτιστικού σκέλους της λαμπρής εκδήλωσης. Ομάδες αποτελούμενες από συνολικά 320 αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής για Όλους θα βάλουν τη δική τους, ξεχωριστή πινελιά στην Τελετή Παράδοσης, δράση την οποία θα υποστηρίξει η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων παρέχοντας όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις.

zacharaki_zaxaraki_1

zacharaki_zaxaraki_2