Συνάντηση προετοιμασίας του πανελλήνιου πρωταθλήματος ακροβατικής στην Καρδίτσα

Οι ετοιμασίες ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος ακροβατικής γυμναστικής, που θα φιλοξενηθεί στις 11-12 Απριλίου 2020 στην Καρδίτσα, ξεκίνησαν ήδη στη θεσσαλική πόλη, προκειμένου η φετινή διοργάνωση να αποδειχθεί καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Την συνδιοργάνωση θα έχουν η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Καρδίτσας.

Σε συνάντηση που έγινε στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας, συμμετείχαν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και πρόεδρος της Τ.Ε. Ακροβατικής Γυμναστικής Κωνσταντίνος Πανταζής, ο έφορος του αγώνα Βασίλης Μέλλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Νούσιος, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας Αριστοτέλης Σπάνιας και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ Ιωάννης Ρόβας.

Κατα την συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά διαδικαστικά θέματα, με δεδομένο ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ακροβατικής θα είναι το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός που υποδέχεται το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας, δίνοντας το στίγμα του πλουραλισμού των αθλημάτων που μπορούν να φιλοξενηθούν στην νέα αθλητική εγκατάσταση των 3.000 θέσεων.

Όλοι οι φορείς τόνισαν την σημασία των αγώνων για την ανάπτυξη του ίδιου του αθλήματος, προκειμένου πολύ σύντομα να υπάρξουν σωματεία που θα ξεκινήσουν να καλλιεργούν την ακροβατική στη Θεσσαλία, αλλά και την στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω του αθλητικού τουρισμού. Το άθλημα της ακροβατικής γνωρίζει άλλωστε συνεχή αύξηση στο ενδιαφέρον και στον αριθμό συμμετοχών και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και τον ερχόμενο Απρίλιο, με όλους τους φίλους του αθλήματος να δίνουν ραντεβού στη φιλόξενη Καρδίτσα!

acro-stadio-karditsa-1 acro-stadio-karditsa-2 acro-stadio-karditsa-3