Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην έναρξη της Σχολής Προπονητών στην Αθήνα (photos)

Μπροστά σε 200 και πλέον ανθρώπους κάθε ηλικίας, με δίψα για μάθηση και για προσφορά στον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (31/01) στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η επίσημη έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Προπονητών αθλημάτων Γυμναστικής & Μπόουλινγκ της Γ.Γ.Α. στην Αθήνα.

Τους εγγεγραμμένους σπουδαστές, που μέσα από τη φοίτησή τους θα αποκτήσουν δίπλωμα προπονητή Γ’ κατηγορίας, καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, όπως και ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α., Βασίλης Κάκκος.

Κατόπιν η Διευθύντρια της ενιαίας Σχολής Προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Μαρία Παπαδοπούλου, προχώρησε στην παρουσίαση του Οδηγού Σπουδών, ενώ η Τεχνική Διευθύντρια της Σχολής Προπονητών της Αθήνας, Φωτεινή Μέλλου, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα σπουδών, καθώς και στον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας ηλεκτρονικής διδασκαλίας (e-learning).

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Σχολής Προπονητών, Μαρία Παπαφιλίππου και η γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής, Ελένη Κιουρτζόγλου.

Στιγμιότυπα από την έναρξη της Σχολής Προπονητών της Αθήνας:
sxoli-proponiton-enarxi-athina-01

sxoli-proponiton-enarxi-athina-02

sxoli-proponiton-enarxi-athina-03

sxoli-proponiton-enarxi-athina-04

sxoli-proponiton-enarxi-athina-05

sxoli-proponiton-enarxi-athina-06

sxoli-proponiton-enarxi-athina-07

sxoli-proponiton-enarxi-athina-08

sxoli-proponiton-enarxi-athina-09