Με την έγκριση της Ε.Γ.Ο. το 2ο “Erkyna Cup”

Με σκοπό την προώθηση και την ανάδειξη μιας σύγχρονης Λιβαδειάς, μιας πόλης με παράδοση στις αθλητικές εκδηλώσεις αλλά και για τον σύλλογός μας που με ενεργή παρουσία και συμμετοχή αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες σε περιφερειακά, πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα και κύπελλα ρυθμικής γυμναστικής με σημαντικές διακρίσεις, μπορούν μέσα από τους αγώνες αυτούς να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εκδήλωση. Ο ΓΑΣΛ προτίθεται να οργανώσει υπό την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λεβαδέων και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας τον 2ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής “ERKYNA CUP” από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς το οποίο έχει επίσημα παραχωρηθεί από τον Δήμο Λεβαδέων στο σωματείο και την Ομοσπονδία.
Στον αγώνα θα συμμετέχουν 500 αθλήτριες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ηλικίας από 6 έως 21 ετών. Αν προσθέσουμε και τους προπονητές και τους λοιπούς παράγοντες των συλλόγων και γονείς των αθλητριών αναμένεται να έρθουν στην πόλη μας πάνω από 1.500 άτομα, τα οποία θα διαμείνουν στην ευρύτερη περιοχή μας για τρεις μέρες.

Το ERKYNA CUP” αποτελεί έναν διεθνή αγώνα που διεξάγεται για δεύτερη φορά στην πόλη μας με σκοπό  την συμμετοχή, τον αθλητισμό και τον τουρισμό.
Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στο ότι αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στην πόλη μας αναβαθμίζουν τις αθλήτριες και τους συλλόγους που λαμβάνουν μέρος και τους παρέχουν τα μέσα να αναδείξουν τη δουλειά, τα ταλέντα και τις κλίσεις τους.

Η αφίσα της διοργάνωσης:

erkyna-cup-2020-poster