Ολοκλήρωση εγγραφών “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2020”

Η Οργανωτική Επιτροπή του “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2020” επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους φορείς για την άμεση και μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020.

Σύμφωνα με τον μεγάλο αριθμό προ-δηλώσεων συμμετοχής που έχουν ήδη γίνει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων κλείνει και δεν θα γίνουν δεκτές άλλες αιτήσεις συμμετοχής.

Σε μικρό χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε στην ανακοίνωση της προκήρυξης για τη διεξαγωγή του 20ου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής, το οποίο θα διεξαχθεί στο ίδιο στάδιο στις 5 και 6 Ιουνίου 2020 και μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε αυτό.

Τη διοργάνωση Γυμναστικής για Όλους “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2020” συνδιοργανώνουν το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέσω του προγράμματος “Be Active”.