Ξεκίνησε η διαδικασία προεπιλογής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο

Με το προπονητικό καμπ της Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή έξι εφήβων και νεανίδων από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης και προεπιλογής των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στις «μικρές» κατηγορίες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τραμπολίνο του ερχόμενου Μαΐου, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Στις κοινές προπονήσεις που έγιναν στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας από τις 27 έως τις 29 Δεκεμβρίου πήραν μέρος οι έφηβοι Ρετζέπ Τουμπάν, Γιώργος Πούλιος, οι νεάνιδες Λυδία Τσακαλίδου, Κυράνθη Τσιλογεώργη, Αναστασία-Φωτεινή Κονδύλη, Δήμητρα Παντοσίτη, καθώς και δύο εκπρόσωποι της κατηγορίας γυναικών, οι Αντωνία Σακελλαρίδου και Ευριδίκη Αργύρη. Το καμπ διεξήχθη υπό την επίβλεψη του τεχνικού συμβούλου της Ε.Γ.Ο. Βαγγέλη Κολοζάκη, ενώ μαζί με τους επιλεγμένους αθλητές και αθλήτριες παρευρέθηκαν οι σωματειακοί προπονητές Δημήτρης Τσακαλίδης (Παλμός Καβάλας), Λαρίσα Σερτάκοβα (Ερατώ Ξάνθης) και Βαλέριος Γκεβορκιάν (Αίας Θερμαϊκού).

Θα ακολουθήσει μία αντίστοιχη προπονητική διαδικασία στην Αθήνα, το τριήμερο 10-12 Ιανουαρίου στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, όπου έχουν προσκληθεί δέκα έφηβοι και νεάνιδες από σωματεία της Αττικής, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Γκέτεμποργκ.

Στιγμιότυπα από το καμπ προετοιμασίας των νεαρών αθλητών του τραμπολίνο στη Θεσσαλονίκη:
tra-camp-efivon-neanidon-mikra-1tra-camp-efivon-neanidon-mikra-2