Ενημέρωση σωματείων και φορέων της Θεσσαλονίκης για το 2ο “White Tower Gym Festival”

Σημαντική ανταπόκριση είχε η ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με θέμα την ενεργή συμμετοχή των σωματείων και των φορέων της Βόρειας Ελλάδας στις διοργανώσεις Γυμναστικής για Όλους του 2020 και ακόμα περισσότερο στο 2ο “White Tower Gym Festival”, που θα φιλοξενηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2020 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Στην συνάντηση, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (05/12) στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, τους παριστάμενους εκπροσώπους των σωματείων καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος τόνισε ότι μετά το επιτυχημένο φετινό ξεκίνημα του “White Tower Gym Festival”, πλέον η διοργάνωση καθιερώνεται ως ένα εξέχον αθλητικό γεγονός και θα «μετακομίσει» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, με στόχο οι περίπου 1.500 συμμετέχοντες του 2019 να πολλαπλασιαστούν σε αριθμό.

Παρούσα εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ήταν επίσης η Γ’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ηρώ Ορφανού.

Στα αγωνιστικά θέματα της διοργάνωσης αναφέρθηκε εκτενώς η Μαρία Παπαδοπούλου, Τεχνική Σύμβουλος της Ε.Γ.Ο. και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), η οποία επισήμανε μεταξύ άλλων ότι το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2ου “White Tower Gym Festival” θα έχει διήμερη διάρκεια, θα υπάρχουν ειδικές βραβεύσεις, ενώ αρκετές από τις συμμετέχουσες ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και δεύτερη φορά το πρόγραμμά τους.

Παράλληλα, έγινε η τελική υπενθύμιση προς όλα τα σωματεία που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος με ομάδες αθλούμενων άνω των 50 ετών στο 7ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Γυμναστικής “Golden Age Gym Festival 2020” στο Ρέθυμνο, καθώς η διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής ολοκληρώνεται την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019.

Στιγμιότυπα από την ενημερωτική συνάντηση Γυμναστικής για Όλους που έγινε στη Θεσσαλονίκη:
mikra-enimerosi-gym4all-whitetower_1 mikra-enimerosi-gym4all-whitetower_2