Ξεκίνησαν την προσπάθειά τους τα κορίτσια της ακροβατικής στο ευρωπαϊκό ηλικιών

Με την 23η θέση σε σύνολο 29 ομάδων στο πρώτο από τα δύο σκέλη του προκριματικού, αλλά χωρίς να απέχει πάρα πολύ από την προνομιούχο 10άδα, μπήκε στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ακροβατικής γυμναστικής ηλικιών, στο Χολόν του Ισραήλ, η ελληνική τριάδα της κατηγορίας 12-18 ετών, αποτελούμενη από τις αθλήτριες Ευαγγελία Αγγελοπούλου, Αλεξάνδρα Παπαγιαννοπούλου και Μαρία Στεφανίδου.

Οι αθλήτριες του Γ.Ο. Ολυμπιάδα Σταυρούπολης, οι οποίες είναι οι μοναδικές εκπρόσωποι της Ελλάδας στη διοργάνωση του Ισραήλ, ξεκίνησαν την προσπάθειά τους παρουσιάζοντας το δυναμικό πρόγραμμα, όπου πήραν 24,650 βαθμούς.

Ο προκριματικός της τριάδας κοριτσιών 12-18 ετών θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου (26/10) με το πρόγραμμα ισορροπίας, όπου η ελληνική ομάδα θα κυνηγήσει μία βελτιωμένη εμφάνιση, έτσι ώστε να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό βαθμολογικό άθροισμα και να κερδίσει θέσεις στην τελική κατάταξη, επιδιώκοντας ακόμα και την είσοδό της στο «τοπ 10» των ομάδων που θα εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στον τελικό της Κυριακής (27/10).