Ολοκληρώνεται η αντικατάσταση του σκάμματος στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» της Μίκρας (photos)

Πραγματικότητα αποτελεί πλέον η αντικατάσταση του βοηθητικού σκάμματος στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, προς όφελος των πολυάριθμων αθλητών και αθλητριών των σωματείων της γυμναστικής, που προπονούνται καθημερινά στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι εργασίες στο βοηθητικό σκάμμα είχαν ξεκινήσει παράλληλα με τον πλήρη καθαρισμό της αίθουσας, τον οποίο είχε αναλάβει η Ε.Γ.Ο. με δική της πρωτοβουλία και δαπάνη, στα τέλη Αυγούστου.

Τις τελευταίες ημέρες οδεύει πλέον προς ολοκλήρωση η αποξήλωση του παλιού σκάμματος και δημιουργείται η υποδομή του καινούργιου, το οποίο υπολογίζεται να παραδοθεί μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ταυτόχρονα, η Ομοσπονδία αποφάσισε να γίνει άμεσα έλεγχος και επισκευή του πόντιουμ, επίσης με δικά της έξοδα, για να συμπληρωθούν οι ενέργειες αναβάθμισής του, ύστερα από τον καθαρισμό που είχε προηγηθεί.

Το τελικό στάδιο θα είναι η προσθήκη καινούργιων σφουγγαριών στο ανανεωμένο σκάμμα, πράγμα που αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, με την Ε.Γ.Ο. να έχει ήδη προχωρήσει την σχετική, δαπανηρή διαδικασία, έτσι ώστε οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της Θεσσαλονίκης να έχουν στο εξής τη δυνατότητα να προπονούνται υπό βελτιωμένες συνθήκες.

Εικόνες από την πορεία αποξήλωσης και αντικατάστασης του βοηθητικού σκάμματος, βήμα προς βήμα:
mikra-skamma-oct2019-1

mikra-skamma-oct2019-2

mikra-skamma-oct2019-3

mikra-skamma-oct2019-4

mikra-skamma-oct2019-5

mikra-skamma-oct2019-6

mikra-skamma-oct2019-7