«Απογειώνεται» για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ηλικιών η ελληνική τριάδα της ακροβατικής

Έτοιμες να εκπροσωπήσουν το εθνόσημο με τον καλύτερο τρόπο είναι οι τρεις νεαρές αθλήτριες της ακροβατικής γυμναστικής, που αναχωρούν αύριο (Τρίτη 22/10) για το Χολόν του Ισραήλ, προκειμένου να πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ηλικιών, από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Με τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν, στην τριάδα κοριτσιών της κατηγορίας 12-18 ετών, οι Ευαγγελία Αγγελοπούλου, Αλεξάνδρα Παπαγιαννοπούλου και Μαρία Στεφανίδου του Γ.Ο. Ολυμπιάδα Σταυρούπολης, τις οποίες θα συνοδεύσει ο προπονητής τους Βαγγέλης Γεωργιάδης, καθώς και η διεθνής κριτής Μαρία Λίβα.

Ο προκριματικός της τριάδας κοριτσιών 12-18 ετών θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη: Την Πέμπτη (24/10) η ελληνική τριάδα θα παρουσιάσει το δυναμικό πρόγραμμα και το Σάββατο (26/10) το πρόγραμμα ισορροπίας, με την προσδοκία ότι θα βρεθεί μέσα στις δέκα ομάδες με το υψηλότερο βαθμολογικό άθροισμα, ώστε να κερδίσει την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής (27/10).

Στιγμιότυπα από την αναχώρηση της αποστολής, όπου παρευρέθηκε εκ μέρους της Ε.Γ.Ο. ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας, Κώστας Πανταζής, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα:

acro-triada-holon2019-2 acro-triada-holon2019-1