Παρούσα η Γυμναστική στις εκδηλώσεις για την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Τη δική της, δυναμική εκπροσώπηση είχε το άθλημα της Γυμναστικής στις εκδηλώσεις για την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (27/09) στο Ο.Α.Κ.Α., στον περιβάλλοντα χώρο της Αγοράς και του Τείχους των Εθνών.

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου», διοργανώθηκαν αθλητικές δραστηριότητες που περιελάμβαναν όλα τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, μπροστά σε περίπου 3.000 μαθητές και μαθήτριες σχολείων της Περιφέρειας Αττικής.

Το άθλημα της Γυμναστικής είχε ενεργή παρουσία, μέσα από ένα πρόγραμμα που παρουσίασε η ομάδα Γυμναστικής για Όλους του συλλόγου Ελληνοαγγλική Αγωγή – Πρωτοπορία στο φινάλε της εκδήλωσης.

Στις αθλητικές δραστηριότητες στο Ο.Α.Κ.Α. παρευρέθηκαν η Υπουργός Παιδείας κα. Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς. Επιπλέον, μεταξύ άλλων διακεκριμένων πρωταθλητών, παρέστησαν οι Ολυμπιονίκες της ενόργανης Δημοσθένης Ταμπάκος και της ρυθμικής Εύα Χριστοδούλου, προσθέτοντας τη δική τους λάμψη στην εκδήλωση.

panellinia-imera-sxolikou-athlitismou-2019_1

panellinia-imera-sxolikou-athlitismou-2019_2

panellinia-imera-sxolikou-athlitismou-2019_3