Εργασίες καθαρισμού στη Μίκρα από την Ε.Γ.Ο. (photos)

Τον καθαρισμό της αίθουσας «Ι. Μελισσανίδης», στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβε με δική της πρωτοβουλία και δικά της έξοδα η Ε.Γ.Ο., με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες προπόνησης και υγιεινής τόσο για τους εκπροσώπους των Εθνικών ομάδων στη Βόρεια Ελλάδα, όσο και για τους πολυάριθμους αθλητές των σωματείων, που γυμνάζονται καθημερινά στον συγκεκριμένο χώρο.

Η αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» παρέμεινε κλειστή την προηγούμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι στο εσωτερικό της πραγματοποιήθηκαν αισθητικές βελτιώσεις, καθώς και εργασίες καθαριότητας από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, που προχώρησε σε βιολογικό καθαρισμό του πόντιουμ και της επιφάνειας κάτω από αυτό, απεντόμωση, ανανέωση των μοκετών, κ.λπ..

Από χθες, Δευτέρα (19/08), ο αγωνιστικός χώρος έχει παραδοθεί ξανά προς χρήση στους αθλητές και στους συλλόγους, παρουσιάζοντας πλέον πολύ καλύτερη εικόνα. Μοναδική εξαίρεση είναι το μισό κομμάτι του σκάμματος, το οποίο λόγω τεχνικών εκκρεμοτήτων δεν χρησιμοποιείται ακόμη, γεγονός για το οποίο η Ε.Γ.Ο. ευχαριστεί τα σωματεία για την κατανόησή τους και δεσμεύεται να το παραδώσει προσεχώς σε καταλληλότερες συνθήκες.

Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (22/08), όταν και θα γίνουν οι αντίστοιχες εργασίες καθαρισμού των εσωτερικών χώρων του γυμναστηρίου (αφαλάτωση σάουνας, καθαρισμός αποδυτηρίων, κ.λπ.), τους οποίους χρησιμοποιούν οι αθλητές και αθλήτριες των κλιμακίων των Εθνικών ομάδων στη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφίες από την αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», πριν και μετά τον καθαρισμό της:
katharismos-mikra-aug2019_01

katharismos-mikra-aug2019_02

katharismos-mikra-aug2019_03

katharismos-mikra-aug2019_04

katharismos-mikra-aug2019_05

katharismos-mikra-aug2019_06

katharismos-mikra-aug2019_07

katharismos-mikra-aug2019_08

katharismos-mikra-aug2019_09

katharismos-mikra-aug2019_10

katharismos-mikra-aug2019_11