Κάλεσμα στην τελική πρόβα του ανσάμπλ και ατομικού νεανίδων, το Σάββατο (13/07) στον Άγιο Κοσμά

Ραντεβού στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, το Σάββατο (13/07) στις 13:30, δίνουν όλοι οι φίλοι της ρυθμικής γυμναστικής, για να προσφέρουν τη θετική τους ενέργεια και να παρακολουθήσουν την τελική πρόβα της Εθνικής ανσάμπλ νεανίδων και των αθλητριών του ατομικού νεανίδων, που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής νεανίδων της Μόσχας (19-21 Ιουλίου).

Τα κορίτσια του ανσάμπλ νεανίδων (Ίλια Αλεξοπούλου, Μαρίνα Ανδρόνικου, Κατερίνα Βούσουλα, Ραφαηλία Γουργιώτη, Αγγελική Καραγιάννη, Ελένη Ρίζου) θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στα 5 στεφάνια και τις 5 κορδέλες, ενώ στο ταπί θα ανέβουν επίσης οι αθλήτριες του ατομικού Ανδρονίκη Αγάθου (μπάλα, κορύνες) και Εβίτα Γιαννοπούλου (σχοινάκι), τρεις ημέρες πριν από την αναχώρησή τους για τη Ρωσία. Όλες τους θα έχουν ως στόχο να δείξουν ότι βρίσκονται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και να «πάρουν φτερά» από το χειροκρότημα του κόσμου!

Αντίστοιχο τεστ θα δώσει η έτερη αθλήτρια του ατομικού Ειρήνη Κομψελίδου, στις 10:00 το πρωί της Τρίτης (16/07) στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη, εκτελώντας το πρόγραμμά της στην κορδέλα μπροστά στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν εκεί για να την υποστηρίξουν!

Η οικογένεια της ελληνικής γυμναστικής θα βρίσκεται το Σάββατο (13/07) στις 13:30 στον Άγιο Κοσμά και την Τρίτη (16/07) στις 10:00 στη Μίκρα, για να εμψυχώσει τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες!