Με επιτυχία και πολύ θέαμα το 7ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στην Πρέβεζα

Με επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή και πολύ θέαμα ολοκληρώθηκε το 7ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, στην Πρέβεζα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 28-29 Ιουνίου με την άδεια-έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

Με επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή και πολύ θέαμα ολοκληρώθηκε το 7ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, στην Πρέβεζα. Μικρές και μεγάλες αθλήτριες καθώς και αθλητές ενώθηκαν μέσω της αγάπης τους για τη γυμναστική και χάρηκαν με το καλύτερο τρόπο την όμορφη γιορτή του αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου στην πόλη μας, χαρίζοντας στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα.
Οι 13 αποστολές από την Ελλάδα (Αθήνα, Πάτρα, Αιτωλοακαρνανία, Ιωάννινα, Ζάκυνθο, Άργος, Θεσπρωτία, Κομοτηνή και Πρέβεζα) με τις περίπου 300 αθλήτριες παρουσίασαν πρωτότυπα ομαδικά προγράμματα ρυθμικής, ενόργανης, ακροβατικής και γενικής γυμναστικής, απογειώνοντας και τις δύο βραδιές.
Το 7ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που διοργάνωσαν ο Δήμος Πρέβεζας η Περιφέρεια Ηπείρου- Π.Ε Πρέβεζας και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Κλεοπάτρα», με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας τίμησαν με τη παρουσία τους μεταξύ άλλων ο υφυπουργός εργασίας και υποψήφιος βουλευτής Κώστας Μπάρκας, ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Στέργιος Γιαννάκης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου σε θέματα πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Λούρου Χαράλαμπος Κακιούζης, ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Πασχάλης Κυριαλάνης, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Παυλάκης και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά την προσπάθεια των παιδιών που εκτός από την άψογη εκτέλεση των προγραμμάτων τους, τους χάρισαν και αμέτρητα χαρούμενα χαμόγελα.
Η υπεύθυνη του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Κλεοπάτρα» γυμνάστρια- προπονήτρια Βάσω Ζαντραβέλη που είχε την επιμέλεια του Φεστιβάλ ευχαρίστησε και συγχάρηκε όλες τις ομάδες που βρέθηκαν στην όμορφη Πρέβεζα και συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της γυμναστικής. Παράλληλα ευχαρίστησε το Δήμο Πρέβεζας, την Περιφέρεια Ηπείρου- Π.Ε Πρέβεζας, τους χορηγούς, τα ΜΜΕ καθώς και τους εθελοντές που στηρίζουν το Φεστιβάλ που τείνει να γίνει ένας αθλητικός θεσμός για την πόλη μας, που χωρίς τη βοήθειά τους όπως σημείωσε η κ. Ζαντραβέλη, δε θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια διοργάνωση, ανανεώνοντας το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2019 με το 8ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής.

Σε όλες τις αθλήτριες και τις αποστολές δόθηκαν από τους διοργανωτές αναμνηστικά διπλώματα και δώρα για τη συμμετοχή τους. Τέλος να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες μαζί με τους συνοδούς κατά την παραμονή τους στην Πρέβεζα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές και την φιλοξενία του τόπου μας.

Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση:
festival-prevezas-2019_1

festival-prevezas-2019_2

festival-prevezas-2019_3

festival-prevezas-2019_4

festival-prevezas-2019_5