Με την άδεια-έγκριση της Ε.Γ.Ο. το 7ο Φεστιβάλ Γυμναστικής του Δήμου Πρέβεζας

Την άδεια-έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας θα έχει το Φεστιβάλ Γυμναστικής που θα διοργανωθεί για έβδομη συνεχή χρονιά στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα, το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου, με διοργανωτές τον Δήμο Πρέβεζας, την Περιφέρεια Ηπείρου – Π.Ε. Πρέβεζας και τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο «Κλεοπάτρα».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές και συγκεκριμένα εκ μέρους του Δήμου Πρέβεζας η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα πολιτισμού κυρία Ελευθερία Αγγέλη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού κυρία Δημήτρα Κοψάρη και η Υπεύθυνη του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Κλεοπάτρα» κυρία Βάσω Ζαντραβέλη, έκαναν λόγο για μια γιορτή της γυμναστικής στην οποία θα συμμετέχουν 13 ομάδες με περίπου 300 αθλήτριες από Αθήνα, Πάτρα, Αιτωλοακαρνανία, Ιωάννινα, Ζάκυνθο, Άργος, Θεσπρωτία, Κομοτηνή και Πρέβεζα, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά προγράμματα ρυθμικής, ενόργανης, ακροβατικής και γενικής γυμναστικής.

Το Φεστιβάλ Γυμναστικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Πλατεία Ανδρούτσου (ώρα έναρξης 20:00) και το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος» (ώρα έναρξης 20:00), με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η αφίσα της διοργάνωσης:
afisa-festival-prevezas-2019