Ενημέρωση εθελοντών “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019”

Σας γνωρίζουμε ότι η ενημέρωση των εθελοντών που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, από τις 11:00 έως τις 13:00, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου.

Στους εθελοντές θα χορηγηθεί μπλουζάκι με το λογότυπο της διοργάνωσης και προσωπική διαπίστευση. Κατά τις ημέρες των αγώνων (18-23 Ιουνίου) θα τους παρέχεται καθημερινά ένα γεύμα με χυμό, καθώς επίσης νερό και καφές. Βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν από την Οργανωτική Επιτροπή σε όλους τους εθελοντές, μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Το “Hellas Gym For Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” διοργανώνεται από την Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α., την Ε.Ο.Ε. και τον Δήμο Γαλατσίου, ενώ επίσης έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γ.Γ.Α και στο πρόγραμμα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (23η Ιουνίου 2019) της Ε.Ο.Ε.. Η διοργάνωση υποστηρίζεται εθελοντικά από τα μέλη του Φιλογυμναστικού Ομίλου Μεταμόρφωσης «Κότινος».