Κέρδισε τις εντυπώσεις το “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019” (photos)

Την πιο γλυκιά γεύση στους 1.200 συμμετέχοντες αλλά και στους πολυάριθμους θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου άφησε το 1ο “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019”, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 9 Ιουνίου και έβαλε τις βάσεις ώστε να εξελιχθεί σε επιτυχημένο θεσμό.

Η πρώτη διαγωνιστικού χαρακτήρα διοργάνωση Γυμναστικής για Όλους που φιλοξενήθηκε στο Λαύριο, αποτέλεσε την ιδανική κορύφωση του καθιερωμένου πλέον 19ου Φεστιβάλ Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής, στο οποίο συμμετείχαν 2.500 μικροί και μεγάλοι αθλούμενοι, το διήμερο 7-8 Ιουνίου στο ίδιο στάδιο.

Συνολικά 37 ομάδες με 1.200 αθλητές και αθλήτριες παρουσίασαν τα εντυπωσιακά προγράμματά τους στο “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019”, που συνδιοργανώθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λαυρίου και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος “Be Active”.

Παρών στους αγώνες ήταν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος ευχαρίστησε την Ε.Γ.Ο. για την συμβολή της, καθώς και όλους τους φορείς που τίμησαν με την συμμετοχή τους αυτή τη νέα προσπάθεια.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Λαυρεωτικής, αντιπρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Ο.Α. Λαυρίου, καθώς επίσης μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. αλλά και της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πανταζής, τόνισε:
«Επιθυμία μας είναι να εξελιχθεί το “Poseidon Gymnastics for All Challenge” σε θεσμό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από το αποτέλεσμα της φετινής, πρώτης προσπάθειας. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, ευχαριστούμε επίσης όλους τους φορείς και τους αθλούμενους που συμμετείχαν, καθώς βέβαια και τους κριτές, το επιστημονικό προσωπικό και όλους τους συνεργάτες της διοργάνωσης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου το ξεκίνημα της καινούργιας αυτής προσπάθειας να χαρακτηριστεί από υψηλό οργανωτικό επίπεδο, ακρίβεια χρόνου στην εκτέλεση των προγραμμάτων και εξαιρετικές συνθήκες για όλους τους συμμετέχοντες».

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της διοργάνωσης

Στιγμιότυπα από το “Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019”, με τον φακό της ΕΡΜΗΣ PRODUCTION:
poseidon-challenge-2019-1

poseidon-challenge-2019-2

poseidon-challenge-2019-3

poseidon-challenge-2019-4

poseidon-challenge-2019-5

poseidon-challenge-2019-6

poseidon-challenge-2019-7

poseidon-challenge-2019-8