Έρχεται το 2ο “Olympic Day Run”

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, το Ολυμπιακό Μουσείο διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το “Olympic Day Run”, το δρομικό γεγονός που τελείται υπό το ισχυρότερο brand name παγκοσμίως -αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων- και σας καλεί να λάβετε μέρος στη μεγαλύτερη Ολυμπιακή γιορτή.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2019, το Ολυμπιακό Μουσείο υλοποιεί το 2ο “Olympic Day Run”, με στόχο τη διάδοση του μηνύματος της Ολυμπιακής Hμέρας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, επιμελητηρίων και άλλων θεσμικών φορέων της πόλης.

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου για την Ελλάδα “Olympic Day Run” (2018), το οποίο αναδείχθηκε στον επίσημο θεσμό της χώρας για την Ολυμπιακή οικογένεια, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά φέτος, με τη διοργάνωση διπλού δρομικού γεγονότος, με αγώνες 5 χλμ. για το ευρύ κοινό και 1,5 χλμ. για σχολεία και οικογένειες, που θα υλοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, ώρα 20:00.

Σας προσκαλούμε να τιμήσουμε, μαζί με την Ολυμπιακή οικογένεια την Διεθνή Ολυμπιακή Ημέρα και σας καλούμε να συμμετέχετε δυναμικά με τα μέλη σας, δημιουργώντας RUNNING TEAM και προβαίνοντας σε ομαδική εγγραφή μέχρι την Τετάρτη 29 Μαΐου. Οι ομάδες άνω των 25 μελών θα συμπεριληφθούν στους “Φορείς Δυναμικής Συμμετοχής” του 2ου “Olympic Day Run”, με ανταποδοτικά οφέλη για τα μέλη τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στο www.olympicdayrun.gr