Ευχαριστίες προς τους συλλόγους που συμμετείχαν στην “Sportexpo 2019”

Η Ε.Γ.Ο. και η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους συλλόγους της Θεσσαλονίκης (Πρότυπος, Πύρρος, Ι. Παπάφης, Πυραμίδα, Σπάρτακος, Αίας Θερμαϊκού, Ζεύς Συκεών, Ολυμπιάδα Σταυρούπολης, Γ.Ο. Τερψιθέας, Αστέρας Κορδελιού, Λιονταράκια, Αρμονία Δ. Δέλτα, Ίρις, Διαγόρας, Ορφέας Καλαμαριάς) οι οποίοι στήριξαν ενεργά με την παρουσία τους τις δράσεις της Ομοσπονδίας στην 4η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού “Sportexpo 2019”, στη ΔΕΘ-HELEXPO.

Οι μικροί αθλητές και οι προπονητές των σωματείων έδωσαν πνοή στον χώρο της Ε.Γ.Ο. στην έκθεση και τον μετέτρεψαν σε σημείο αναφοράς, καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου της λειτουργίας της “Sportexpo 2019” από την Τετάρτη 10/04 μέχρι και το Σάββατο 13/04, παρουσιάζοντας επιδείξεις γυμναστικών αθλημάτων κάθε πρωί αλλά και κάθε απόγευμα, βάσει του προγράμματος που καταρτίστηκε.

Ειδική μνεία οφείλει να γίνει στους αθλητές – μαθητές, οι οποίοι «θυσίασαν» τα σχολικά τους μαθήματα κατά τις πρωινές ώρες των εργάσιμων ημερών, για να ενισχύσουν με την παρουσία τους την “Sportexpo 2019” και να αναδείξουν με τα προγράμματα επίδειξής τους την ομορφιά της Γυμναστικής.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία θα συνεχίσει την προσπάθειά της για διάδοση των αθλημάτων της Γυμναστικής, η οποία έτυχε ιδιαίτερα θετικής ανταπόκρισης στη ΔΕΘ-HELEXPO, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των στελεχών που εργάστηκαν για αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα.