Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ

Συνεχίστηκαν οι καλές εμφανίσεις στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ της Μάλτας (MBC 2019) για την ελληνική αποστολή, που κατέκτησε άλλα δύο ασημένια μετάλλια, με τις Μάρθα Καρατζούλα / Γεωργία Σαγώνα στις δυάδες γυναικών και τους Μάρθα Καρατζούλα / Νίκο Σέρελη στις μικτές δυάδες.

Στο αγώνισμα των δυάδων, η ομάδα των γυναικών αποτελούμενη από τις Μάρθα Καρατζούλα / Γεωργία Σαγώνα κέρδισε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με 2.457 κορίνες, ενώ η ομάδα των ανδρών με τους Επαμεινώνδα Πατσαούρα / Νίκο Σέρελη κατέλαβε την 4η θέση με 2.455 κορίνες, χάνοντας το μετάλλιο για μόλις 1 κορίνα.

Στις μικτές δυάδες, οι Μάρθα Καρατζούλα / Νίκος Σέρελης κατέκτησαν τη 2η θέση με 2.459 κορίνες και οι Γεωργία Σαγώνα / Επαμεινώνδας Πατσαούρας τερμάτισαν 4οι, μόλις 6 κορίνες μακριά από το μετάλλιο.

Εξάλλου, στο αγώνισμα του ομαδικού, η ελληνική ομάδα κατέλαβε την 4η θέση με 4.647 κορίνες, απέχοντας 38 κορίνες από το βάθρο.

bowling-mbc-malta2019-03

Οι «ασημένιοι» στις μικτές δυάδες Μάρθα Καρατζούλα / Νίκος Σερέλης, μαζί με τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής Νίκο Μπούφεση (αριστερά).

bowling-mbc-malta2019-04

Οι «ασημένιες» στις δυάδες γυναικών Γεωργία Σαγώνα / Μάρθα Καρατζούλα, μαζί με τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής Νίκο Μπούφεση (αριστερά).