Συνάντηση του Θ. Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ

Σημαντικές επαφές με τους κορυφαίους θεσμικούς εκπροσώπους του μπόουλινγκ είχε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, κατά την παρουσία του στη Μάλτα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ ανδρών – γυναικών.

Ο επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. είχε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (World Bowling), σεΐχη Ταλάλ Μοχάμεντ Αλ Σαμπάχ και μεταξύ άλλων συζήτησαν για τις προοπτικές περαιτέρω ανάδειξης του αθλήματος σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, ο κ. Βασιλειάδης είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (ETBF), Άντι Οφέλντερς, ενώ παράλληλα συνεχάρη το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Μπόουλινγκ της Ε.Γ.Ο. Λεωνίδα Μαραγκό για την εκλογή του στην αντίστοιχη Επιτροπή του Μεσογειακού Πρωταθλήματος Μπόουλινγκ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αντιπροσωπευτικές ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου ενόψει των αγώνων.

Ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης (δεύτερος από δεξιά), σε αναμνηστικό στιγμιότυπο με τον επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ, σεΐχη Ταλάλ Μοχάμεντ Αλ Σαμπάχ (τρίτος από δεξιά) και τις αντιπροσωπευτικές ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου, οι οποίες συμμετέχουν στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ ανδρών - γυναικών στη Μάλτα.

Ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης (δεύτερος από δεξιά), σε αναμνηστικό στιγμιότυπο με τον επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ, σεΐχη Ταλάλ Μοχάμεντ Αλ Σαμπάχ (τρίτος από δεξιά) και τις αντιπροσωπευτικές ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου, οι οποίες συμμετέχουν στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ ανδρών – γυναικών στη Μάλτα.

bowling-vasiliadis-al_shabah-mediterranean2019-2