Το Ηράκλειο Κρήτης αγκαλιάζει την ακροβατική γυμναστική και φιλοξενεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα, στις 6-7 Απριλίου

Την ομορφιά της ακροβατικής γυμναστικής, ενός αθλήματος που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι φίλαθλοι της Κρήτης το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου, μέσα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.
Τους αγώνες συνδιοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με την Περιφέρεια Κρήτης. Χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου Ηρακλείου, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής ανδρών – γυναικών, εφήβων – νεανίδων – παίδων – κορασίδων, καθώς και η τελική φάση παμπαίδων – κορασίδων, πρόκειται να αποτελέσει μία ανεπανάληπτη γιορτή της ακροβατικής γυμναστικής, με τους αριθμούς συμμετοχών να δημιουργούν νέα ρεκόρ: Συνολικά θα λάβουν μέρος 191 αθλητές και αθλήτριες από 20 σωματεία όλης της Ελλάδας, ενώ θα πρόκειται για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση ακροβατικής που φιλοξενείται στην Κρήτη έπειτα από πολλά χρόνια.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η διοργάνωση θα έχει ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live stream) καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 6 Απριλίου (ώρες 10:00 – 20:00) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 7 Απριλίου (ώρες 10:00 – 19:00), με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στα «Δύο Αοράκια».

Η αφίσα της διοργάνωσης:
kleisto_Afisa_Semina _ akrovatikh gymnastikh-HRAKLEIO KRHTHS