Με δεκατέσσερις αθλήτριες η ελληνική αεροβική στο Καντανιέντε

Δεκατέσσερις αθλήτριες συνθέτουν την ελληνική ομάδα, που θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο και στο διεθνές Όπεν αεροβικής γυμναστικής της πορτογαλικής πόλης Καντανιέντε, από τις 27 έως τις 31 Μαρτίου.

Η πρωταθλήτρια της κατηγορίας γυναικών Σοφία Παππά θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο κύπελλο, ενώ οι υπόλοιπες Ελληνίδες εκπρόσωποι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις «μικρές» κατηγορίες του διεθνούς τουρνουά Όπεν (ηλικίες 9-11, 12-14 και 15-17 ετών).
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των νεανίδων θα αγωνιστούν οι Αναστασία Φλαμπούρη, Ιωάννα Βαμβακάρη, Αιμιλία Αυγητίδου, Ελένη Διονυσοπούλου, Δέσποινα Καραμιχαλάκου, Αναστασία Θεοδωρακέα, στην κατηγορία των κορασίδων οι Φαίδρα Διαμαντή, Μαρίλια Κολιαδήμα, Μαρίλια Κατρή, Αλεξάνδρα Μέριανου, Μαυρέτα Νικολοπούλου και στην κατηγορία των παγκορασίδων οι Ρόζα Παγώνη, Μαγδαληνή Παντούλα.

Την ελληνική αποστολή, που βρίσκεται από τη Δευτέρα (25/03) στην Πορτογαλία, συμπληρώνουν οι προπονήτριες Αθηνά Γουρνά, Λευκή Φερεντίνου, ο διεθνής κριτής Δημήτρης Πολύζος και ο Δημήτρης Κυπαρίσσης ως αρχηγός της αποστολής.

Στιγμιότυπα από την αναχώρηση της ελληνικής ομάδας:
aero-cantanhede2019-anaxorisi1
aero-cantanhede2019-anaxorisi2