Στο EGO White Tower Gym Festival η βράβευση των «λύκων» της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων (video)

Ξεχωριστή αίγλη στο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους EGO White Tower Gym Festival, που θα διεξαχθεί στις 4-5 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, θα δώσει η παρουσία των «λύκων» της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων.

Η ομάδα της Ολυμπίας Δραγούνη θα βραβευθεί για τον θρίαμβό της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα “World Gym For Life Challenge 2017”, όπου είχε κατακτήσει το Τρόπαιο «Μπρούνο Γκράντι» παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με θέμα “Τhe Wolves And The Moon”. Το ίδιο πρόγραμμα επιλέχθηκε και από την Ε.Ο.Ε. για να πλαισιώσει την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Πιεονγκτσάνγκ 2018».

Οι «λύκοι» ψηφίστηκαν ως η Κορυφαία Ομάδα της Χρονιάς στην Ευρώπη στην περσινή ψηφοφορία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG) και πλέον έφτασε η στιγμή για να παραλάβουν το έπαθλό τους.
Η ελληνική ομάδα, η οποία διατηρεί τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας μέχρι το 2021 και το επόμενο “World Gym For Life Challenge”, είχε προ ημερών συνάντηση με τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. και αντιπρόεδρο της UEG Θανάση Βασιλειάδη, με θέμα την επικείμενη τελετή βράβευσης, αλλά και την στήριξη της ομάδας στα επόμενα βήματά της.

Δείτε την ταινία μικρού μήκους, με την εντυπωσιακή χορογραφία των «λύκων»: