Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια της αίθουσας ενόργανης «Βασιλική Μιλλούση», στην Καλλιθέα

Γεμάτη από αναμνήσεις, συγκίνηση, αλλά και όνειρα για το μέλλον ήταν η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας ενόργανης γυμναστικής του Γ.Σ. Καλλιθέας, η οποία πλέον θα λέγεται «Βασιλική Μιλλούση», προς τιμήν της αθλήτριας του συλλόγου, που διαφήμισε με τις επιτυχίες, με την αγωνιστική διάρκεια και με το ήθος της τον ελληνικό αθλητισμό επί δεκαετίες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, αλλά και οι προπονητές Κώστας Σιούτης και Βίκυ Αλιπράντη, που καθοδήγησαν τη Μιλλούση στις περισσότερες και σημαντικότερες στιγμές της λαμπρής καριέρας της.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Καλλιθέας Σπύρος Ερμίδης πρόσφερε στην καταξιωμένη πρωταθλήτρια ένα ξεχωριστό δώρο, μία τιμητική πλακέτα που απεικόνιζε το πρώτο της δελτίο αθλήτριας που εκδόθηκε από την Ε.Γ.Ο. το 1997.

Την ταμπέλα με την επιγραφή «αίθουσα ενόργανης Βασιλική Μιλλούση» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, μαζί με την ίδια τιμώμενη, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γυμναστικές επιδείξεις των μικρών αθλητών και αθλητριών στο κλειστό γήπεδο του Εσπέρου, συνδέοντας έτσι ιδανικά το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον…

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:
gs-kallitheas-aithousa-millousi-01 gs-kallitheas-aithousa-millousi-02 gs-kallitheas-aithousa-millousi-03 gs-kallitheas-aithousa-millousi-04 gs-kallitheas-aithousa-millousi-05 gs-kallitheas-aithousa-millousi-06 gs-kallitheas-aithousa-millousi-07 gs-kallitheas-aithousa-millousi-08 gs-kallitheas-aithousa-millousi-09