Πέρασε στην ιστορία το 12ο “Helioupolis Cup” (photos)

Στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηλιούπολης έλαβε χώρα το 12ο Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής “Helioupolis Cup”, που είχε την άδεια-έγκριση της Ε.Γ.Ο. και σχεδιάσθηκε, διοργανώθηκε, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης και ιδιαίτερα από το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου.

Το τριήμερο της διοργάνωσης ξεκίνησε την Παρασκευή (11/01) με την επίσημη προπόνηση των ομάδων, γενικεύθηκε το Σάββατο (12/01) και ολοκληρώθηκε την Κυριακή (13/01) με αγωνίσματα, Γκαλά και τις απονομές.

Στο 12ο “Helioupolis Cup” συμμετείχαν 34 σύλλογοι, 16 από το εξωτερικό και 18 από την Ελλάδα, με 174 αθλήτριες. Από το εξωτερικό έλαβαν μέρος τέσσερις ομάδες από την Κύπρο, δύο από τη Βουλγαρία, την Ιταλία και τη Δανία, καθώς και μία ομάδα από την Αγγλία, μία από το Βέλγιο, μία από την Ουκρανία, μία από την Πολωνία, μία από την Ουγγαρία και μία από το Κιργιστάν.

Από την Ελλάδα πήραν μέρος, εκτός του Γ.Σ. Ηλιούπολης, οι Γ.Α.Σ. Πεντέλης, Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ., Αρετή Χαλκίδας, Φ.Ο. Καλαμάτας, Σ.Φ.Ι.Γ.Α., Α.Ε. Γαλατσίου, Ρυθμός και Κίνηση, Α.Σ. Ειρήνη Χαλκίδας, Α.Ο. Παλμός Αργυρούπολης, Α.Ο.Η. Άθλος, Ο.Γ.ΗΡ.Α., Ρυθμική Κίνηση Ν. Σμύρνης, Ο.Φ.Α.Φ.Α. Μεγάρων, Γ.Α.Σ. Εύβοιας, Α.Ο. Μυκόνου, Α.Σ. Αστέρας Κορδελιού και Γ.Ν.Ο. Άρης Νίκαιας.

Τα αποτελέσματα της διοργάνωσης ανέδειξαν στο Σύνθετο ομαδικό πρώτη την ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης, δεύτερη την ομάδα Τσέπελ από την Ουγγαρία και τρίτη την ομάδα του Γ.Α.Σ. Πεντέλης.
Στον Σύνθετο αγώνα του Ανσάμπλ Νεανίδων το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Ρυθμός και Κίνηση, με δεύτερη την ομάδα του Μάντσεστερ από την Αγγλία.
Στον Σύνθετο αγώνα του Ανσάμπλ Κορασίδων, το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Τσέπελ από την Ουγγαρία, με δεύτερη την ομάδα του Α.Σ. Ειρήνη Χαλκίδας.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Ατομικού

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Ομαδικού και του Ανσάμπλ

Στιγμιότυπα από το 12ο “Helioupolis Cup”, με τον φακό του Σωτήρη Πάγκαλου (spagalos.gr):
12o-helioupolis-cup-01

12o-helioupolis-cup-02

12o-helioupolis-cup-03

12o-helioupolis-cup-04

12o-helioupolis-cup-05

12o-helioupolis-cup-06

12o-helioupolis-cup-07

12o-helioupolis-cup-08

12o-helioupolis-cup-09

12o-helioupolis-cup-10

12o-helioupolis-cup11

12o-helioupolis-cup-12

12o-helioupolis-cup-13