Επιτυχημένη η επιμορφωτική ημερίδα ακροβατικής στο Γαλάτσι (photos)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επιμορφωτική ημερίδα για προπονητές ακροβατικής γυμναστικής, την οποία διοργάνωσε την Κυριακή (13/01) στην Αθήνα η Τεχνική Επιτροπή Ακροβατικής της Ε.Γ.Ο..

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν 62 συμμετέχοντες, που βρέθηκαν στο γυμναστήριο του Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος στο Γαλάτσι και με τη μαζική παρουσία τους δικαίωσαν την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας και τις συνολικές προσπάθειές της για περαιτέρω διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος, αφού μάλιστα πρόσφατα είχε πραγματοποιηθεί μία εξίσου επιτυχής δράση στη Θεσσαλονίκη, από την αντίστοιχη Τ.Ε. της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε..

Τους προπονητές καλωσόρισε ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ακροβατικής και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Κωνσταντίνος Πανταζής, απευθύνοντας ευχαριστίες στον Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος που διέθεσε τον χώρο για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, καθώς και στα μέλη της Τ.Ε. Κώστα Νοδαράκη και Μαρία Λίβα, ιδιαιτέρως δε στην τελευταία, η οποία είχε την εκπαιδευτική ευθύνη της ημερίδας.

Παράλληλα, οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για τον προγραμματισμό των δράσεων της ακροβατικής γυμναστικής για το 2019 και στην συνέχεια ακολούθησε τρίωρη θεωρητική και πεντάωρη πρακτική κατάρτιση, περιλαμβάνοντας παρουσίαση των υποχρεωτικών ασκήσεων της Ε’ κατηγορίας από ζευγάρια και ομάδες της ακροβατικής.

Η επιτυχημένη προσπάθεια ολοκληρώθηκε με την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, που πλέον θα έχουν περισσότερα εφόδια για την καλλιέργεια του αθλήματος της ακροβατικής γυμναστικής μέσα από τα σωματεία τους.

Στιγμιότυπα από την επιμορφωτική ημερίδα ακροβατικής στο Γαλάτσι:
acro-imerida-jan2019_1

acro-imerida-jan2019_2

acro-imerida-jan2019_3

acro-imerida-jan2019_4