Παγκόσμια Γυμναστράδα 2019: Τελικές αλλαγές & κράτηση εισιτηρίων

Σας ενημερώνουμε ότι, σχετικά με την Παγκόσμια Γυμναστράδα 2019, έχει σταλεί στο email της κάθε ομάδας η συμμετοχή της όπως αυτή είναι δηλωμένη, σύμφωνα με το excel αρχείο που μας έχει κοινοποιήσει.

Στο πάνω μέρος είναι γραμμένο to Username και το Password της ομάδας, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να μπείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://dornbirn.gymnaplana.org/login/ και να διορθώσετε, προσθέσετε ή αλλάξετε ό,τι αφορά την συμμετοχή της ομάδας, εφόσον είναι απαραίτητο. Οι όποιες αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2019 που θα «κλειδώσει» το σύστημα και θα είναι δεσμευτικές.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε με την αρμόδια υπάλληλο της Ε.Γ.Ο. (Παναγιώτα Μαρίνου, τηλ. 210 9882458) έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Τέλος, οι ομάδες που θέλουν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για το Γκαλά ή την Εθνική Βραδιά (μόνο για τα μέλη της ομάδας), παρακαλούνται να αποστείλουν το αίτημά τους με τον αριθμό εισιτηρίων που θέλουν και συγκεκριμένες ημέρες, ώρες και τιμή.