Στην Τεχνική Επιτροπή Ενόργανης της ISF η Φωτεινή Μέλλου

Εκπροσώπηση στα θεσμικά όργανα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF) θα έχει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η ελληνική γυμναστική, μέσω της Φωτεινής Μέλλου (στο δεξιό μέρος της φωτογραφίας, μαζί με τη Βασιλική Μιλλούση), η οποία ορίστηκε στην αρμόδια Τεχνική Επιτροπή Ενόργανης Γυμναστικής της ISF.

Η επικεφαλής των Ελληνίδων κριτών της ενόργανης γυναικών θα αποτελέσει ένα από τα τέσσερα τακτικά μέλη με τα οποία θα συμμετέχει η Ελλάδα (τα υπόλοιπα θα είναι στα αθλήματα χάντμπολ, μπάσκετ και βόλεϊ) στις αντίστοιχες Τεχνικές Επιτροπές, έπειτα από εισήγηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής. Η επιλογή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το καταστατικό της ISF κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής η οποία διεξήχθη στο Σότσι της Ρωσίας στις 17-18 Νοεμβρίου 2018.

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. ως ο μοναδικός θεσμικός εκπρόσωπος της χώρας στην ISF, έχοντας πρωτίστως ως στόχο τη συμμετοχή των μαθητών – μαθητριών μας στις παγκόσμιες σχολικές διοργανώσεις, επ’ ευκαιρία της ολοκλήρωσης των διαδικασιών από τη Διεθνή Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού, εξέφρασε την ευχή στα νέα μέλη να συνεισφέρουν με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στην ανάπτυξη του Σχολικού Αθλητισμού και την προβολή της ωφελιμότητάς του στους μαθητές και τις μαθήτριες σε παγκόσμιο επίπεδο.