Διπλή πρόκριση του Τσιγγελίδη στη Μόσχα, καλές εμφανίσεις από Καϊλίδη, Στ. Τσολακίδη

Δύο προκρίσεις από τον Χρήστο Τσιγγελίδη στους τελικούς οργάνων της κατηγορίας εφήβων, αλλά και θετικές εμφανίσεις από τον Μπάμπη Καϊλίδη και τον Στέφανο Τσολακίδη στην κατηγορία ανδρών, περιλάμβανε για τους Έλληνες εκπροσώπους η πρεμιέρα του διεθνούς κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής «Μιχαήλ Βορονίν» στη Μόσχα.

Ο διεθνής αγώνας που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Σοβιετικού Ολυμπιονίκη και διοργανώνεται από την Ντιναμό Μόσχας για 25η συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί το τελευταίο αγωνιστικό ραντεβού της χρονιάς για περίπου 200 αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες.

Στην κατηγορία εφήβων, ο Χρήστος Τσιγγελίδης πήρε το εισιτήριο για δύο από τους τελικούς οργάνων της Πέμπτης (13/12), καθώς κατετάγη 4ος στον προκριματικό των κρίκων με 12,500 β. και 8ος στο μονόζυγο με 11,400 β..

Στους άνδρες, ο Μπάμπης Καϊλίδης άγγιξε επίσης την πρόκριση, αλλά έμεινε οριακά εκτός προνομιούχου οκτάδας τόσο στο μονόζυγο (10ος με 12,450 β.) όσο και στον πλάγιο ίππο (11ος με 12,600 β.). Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα είναι παρών στους συγκεκριμένους τελικούς ως αναπληρωματικός.

Παράλληλα, ο Στέφανος Τσολακίδης έκανε στο «Μιχαήλ Βορονίν» το διεθνές ντεμπούτο του στην κατηγορία ανδρών, έχοντας συνολικά καλή παρουσία και τερματίζοντας 14ος στο σύνθετο ατομικό με 70,400 β., με αξιόλογες βαθμολογίες (12,200 β. στον πλάγιο ίππο και στο δίζυγο).