Και πάλι υποψήφιοι για τα βραβεία του ΠΣΑΤ οι Λ. Πετρούνιας και Δ. Ράφτης

Η ελληνική Γυμναστική θα είναι και φέτος πρωταγωνίστρια στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΤ, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Δημήτρης Ράφτης θα βρίσκονται για άλλη μια χρονιά ανάμεσα στους τελικούς υποψήφιους για τα έπαθλα του Αθλητή της Χρονιάς και του Προπονητή της Χρονιάς, αντίστοιχα.

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, ο οποίος είχε θριαμβεύσει στις αντίστοιχες ψηφοφορίες των τριών προηγούμενων ετών (2015, 2016, 2017) και ο προπονητής του, που είχε επικρατήσει το 2015 και το 2017, πλασαρίστηκαν ξανά στην κορυφαία τριάδα των κατηγοριών τους, βάσει της ψήφου των αθλητικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία του «Κορυφαίου Αθλητή 2018», την τριάδα των επικρατέστερων συνθέτουν κατά αλφαβητική σειρά οι Κρίστιαν Γκολομέεβ (κολύμβηση), Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική) και Στέφανος Τσιτσιπάς (τένις).

Αντίστοιχα, στην κατηγορία «Κορυφαίος Προπονητής 2018», οι τρεις τεχνικοί με τις περισσότερες ψήφους είναι κατά αλφαβητική σειρά οι Θεόδωρος Βλάχος (υδατοσφαίριση), Γιώργος Πομάσκι (στίβος) και Δημήτρης Ράφτης (ενόργανη γυμναστική).

Οι νικητές κάθε κατηγορίας, η τελική κατάταξη και τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας, θα γίνουν γνωστά κατά την βράβευση των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2018, στην 65η Ετήσια Γιορτή του ΠΣΑΤ, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.

Επιπλέον, στη Γιορτή του ΠΣΑΤ θα τιμηθεί με το Έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, η οποία τερμάτισε πρόσφατα τη μακρά και σπουδαία σταδιοδρομία της.