Όμορφες στιγμές στη γιορτή γυμναστικής στο Κιλκίς

Ξεχωριστές στιγμές έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στη γιορτή γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς και την οποία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κιλκίς, η Ε.Γ.Ο., η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και η Ενιαία Σχολή Προπονητών Γυμναστικής της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κιλκίς, άνοιξε με ομιλίες του Ειδικού Συνεργάτη της Γ.Γ.Α. Αλέξη Αδαμίδη με θέμα το ντόπινγκ και του Αναπληρωτή Καθηγητή ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. Παναγιώτη Στεφανίδη με θέμα την προσφορά των Γυμναστικών Αθλημάτων στον άνθρωπο και κυρίως στα παιδιά. Ακολούθησαν γυμναστικά δρώμενα και επιδείξεις από μικρούς αθλητές, καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρο το φάσμα των αθλημάτων της Γυμναστικής, για να κορυφωθεί η γιορτή με τη βράβευση των παλιών πρωταθλητών Βασίλη Τσολακίδη, Μίμη Γιαννουλίδη και Χριστίνας Σολομωνίδου, οι οποίοι έχουν καταγωγή από το Κιλκίς.

Τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. εκπροσώπησε στην εκδήλωση το μέλος του Δ.Σ. Σάββας Ταγτελενίδης, ενώ ο επικεφαλής της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστος Ψαθάς μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη, ο οποίος βρισκόταν στο Συνέδριο της FIG στο Μπακού, ευχαριστώντας τη Δημοτική Αρχή για την συμβολή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ευχόμενος να αποτελέσει την αρχή μιας στενότερης συνεργασίας για την ανάπτυξη των αθλημάτων της Γυμναστικής στο Κιλκίς.

Παρούσες από πλευράς Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. ήταν επίσης η αντιπρόεδρος Μάρθα Ζαχαριάδου, η ταμίας Έλσα Σκεύη και το μέλος του Δ.Σ. Ειρήνη Μανδραβέλη.

Στιγμιότυπα από τη γιορτή γυμναστικής στο Κιλκίς:

kilkis2018_1

kilkis2018_2

kilkis2018_3

kilkis2018_4

kilkis2018_5

kilkis2018_6