Ενημέρωση Συλλόγων Μπόουλινγκ

Ενόψει της εκκίνησης του αγωνιστικού προγράμματος Μπόουλινγκ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, αποκλειστικά μέσα από την ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφαρμογή της Ε.Γ.Ο. στην διεύθυνση www.onlinego.gr
Οι Σύλλογοι συνδέονται στην εφαρμογή με τους κωδικούς τους, ενώ υπάρχει η δυνατότητα οι Σύλλογοι να παρέχουν στους Αθλητές και στις Αθλήτριες τους, προσωπικούς κωδικούς, οι οποίοι βρίσκονται στο κάτω μέρος της καρτέλας κάθε Αθλητή και Αθλήτριας.

2. Κατηγορίες Αθλητών

Παρακαλούμε όπως ελέγξετε τις κατηγορίες των Αθλητών και Αθλητριών του Συλλόγου σας και σε περίπτωση λάθους κατηγορίας, ενημερώστε με e-mail την γραμματεία της Ε.Γ.Ο. στην διεύθυνση [email protected]

3. Περιφέρειες

Οι Αθλητές και οι Αθλήτριες έχουν δηλωθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα, ότι θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα 2018-2019, στις Περιφέρειες στις οποίες έχει έδρα ο Σύλλογος στον οποίο ανήκουν.

Σύλλογοι οι οποίοι διαθέτουν Αθλητές και Αθλήτριες, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε διαφορετική Περιφέρεια από αυτή της έδρας του Συλλόγου, παρακαλούμε όπως ενημερώσουν με e-mail την γραμματεία της Ε.Γ.Ο. στην διεύθυνση [email protected]

4. Μη συμμετοχή Συλλόγων

Παρακαλούνται οι Σύλλογοι οι οποίοι δεν θα συμμετέχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα Μπόουλινγκ της περιόδου 2018 – 2019, όπως ενημερώσουν με e-mail την γραμματεία της Ε.Γ.Ο. στην διεύθυνση [email protected] προς διευκόλυνση των Αθλητών και Αθλητριών τους.

5. Φωτογραφίες Αθλητών

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αναρτήσετε τις φωτογραφίες των Αθλητών και των Αθλητριών σας, στην ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφαρμογή της Ε.Γ.Ο. στην διεύθυνση www.onlinego.gr για την έκδοση των καρτών.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Ε.Γ.Ο.