Στη Θεσσαλονίκη η Ολλανδέζα Ολυμπιονίκης της δοκού, Σάνε Βέφερς (photos)

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξαν για τις πρώτες προπονήσεις τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου η Ολλανδέζα «χρυσή» Ολυμπιονίκης της δοκού ισορροπίας Σάνε Βέφερς και η δίδυμη αδερφή της, Λίκε, η οποία επίσης αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας της.

Οι δύο πρωταθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής, μαζί με τον πατέρα και προπονητή τους Βίνσεντ Βέφερς, εκδήλωσαν την επιθυμία να επισκεφθούν την Ελλάδα και να πραγματοποιήσουν καμπ προετοιμασίας στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, αίτημα που έγινε δεκτό μετά χαράς από την Ε.Γ.Ο..

Η Σάνε Βέφερς αποτελεί την κάτοχο του Ολυμπιακού αλλά και του ευρωπαϊκού τίτλου στη δοκό ισορροπίας, ενώ η Λίκε Βέφερς ήταν επίσης παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» και έχει και εκείνη αρκετές διακρίσεις στη δοκό, όπως το χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2015 στο Μπακού.

Τις Ολλανδέζες πρωταθλήτριες και τον προπονητή τους καλωσόρισαν στη Μίκρα οι ομοσπονδιακοί προπονητές του κλιμακίου της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος μάλιστα πρόσφερε στην Σάνε Βέφερς μία δάδα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας του Ρίο, για να την τοποθετήσει στην συλλογή της πλάι στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στη διοργάνωση της Βραζιλίας.

«Ευχαριστούμε την Ε.Γ.Ο. που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν. Είμαστε φίλοι με τον προπονητή της ελληνικής ομάδας Κώστα Χατζηζήση, μου είχε μιλήσει για αυτό το γυμναστήριο και θέλαμε να το επισκεφθούμε. Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι με όσα συναντήσαμε και ακόμα περισσότερο μας ενθουσίασε η υποδοχή και η φιλοξενία εκ μέρους της Ε.Γ.Ο., του προέδρου της και των Ελλήνων φίλων μας. Με πολλή χαρά θα ξαναέρθουμε στο μέλλον για προετοιμασία σ’ αυτό το πολύ όμορφο περιβάλλον», δήλωσε ο προπονητής και πατέρας των δύο αθλητριών, Βίνσεντ Βέφερς.

Στιγμιότυπα από τις προπονήσεις και την υποδοχή της οικογένειας Βέφερς στη Θεσσαλονίκη:
wevers-thesniki-nov2018_0

wevers-thesniki-nov2018_1

wevers-thesniki-nov2018_2

wevers-thesniki-nov2018_3

wevers-thesniki-nov2018_4

wevers-thesniki-nov2018_5

wevers-thesniki-nov2018_6

wevers-thesniki-nov2018_7