Θ. Βασιλειάδης: «Η ελληνική Γυμναστική θα συνεχίσει να δίνει χαρές στους φιλάθλους»

Το δικό του μήνυμα, στον απόηχο του παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης της Ντόχα και του νέου θριάμβου του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, έστειλε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, τονίζοντας ότι η ελληνική Γυμναστική έχει να δώσει πολλές ακόμη χαρές στους Έλληνες φιλάθλους.

«Ο Λευτέρης απέδειξε ξανά ότι οι άνθρωποι της Γυμναστικής ξέρουμε να ξεπερνάμε όλες τις δυσκολίες και να βγαίνουμε νικητές. Η επιθυμία μας ήταν να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες συμμετοχής του στην Ντόχα, αφού δεν υπήρχε φόβος επιδείνωσης του τραυματισμού του, και το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η επιτυχία του γίνεται λοιπόν ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφτούμε το πώς ήρθε. Τώρα θα φροντίσουμε να έχει την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση μετά την επέμβασή του, καλύπτοντας όλες τις δαπάνες, ώστε να επιστρέψει απολύτως γερός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης, τον οποίο έσπευσε να συγχαρεί ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG), Ιάπωνας Μορινάρι Γουατανάμπε (φωτογραφία), αμέσως μετά το νέο κατόρθωμα του Πετρούνια στην Ντόχα.

Ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. αναφέρθηκε επίσης στην συνολική προσπάθεια των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στο Κατάρ:
«Το αποτέλεσμα στον ομαδικό αγώνα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσαμε, όμως γνωρίζαμε ότι η αποστολή μας ήταν πολύ δύσκολη. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε οι Εθνικές ομάδες να παρουσιαστούν ενισχυμένες στην συνέχεια, γιατί παραμένει ανοιχτός ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και όχι μόνο. Μέσα στο 2019 οι αθλητές μας θα κυνηγήσουν τις Ολυμπιακές προκρίσεις, μέσα από παγκόσμια κύπελλα και από το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στο τέλος, η προσπάθεια όλων θα δικαιωθεί. Η ελληνική Γυμναστική θα συνεχίσει να δίνει μεγάλες χαρές στους Έλληνες φιλάθλους».

 
Ο πρόεδρος της FIG, Μορινάρι Γουατανάμπε, συνεχάρη στην Ντόχα τον επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη, για τη νέα πρωτιά του Λευτέρη Πετρούνια:
watanabe_vasiliadis_doha2018