Ευχές στις Εθνικές ομάδες ενόργανης από την CAP Sport

Τις ευχές τους για μία απόλυτα επιτυχημένη παρουσία των Εθνικών ομάδων ενόργανης γυμναστικής στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της Ντόχα εξέφρασαν τα στελέχη της CAP Sport, η οποία αποτελεί τον Επίσημο Χορηγό Αθλητικού Ρουχισμού των Εθνικών ομάδων ενόργανης, ρυθμικής και τραμπολίνο.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ο Γενικός Διευθυντής της CAP Sport, Γιώργος Μισαηλίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Εθνικές ομάδες και επανέλαβε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που δείχνει η οικογένεια της ελληνικής Γυμναστικής στην εταιρεία που εκπροσωπεί.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Γενικός Διευθυντής της CAP Sport δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η εταιρία CAP δραστηριοποιείται στην παραγωγή τεχνικών αθλητικών ενδυμάτων πολλά χρόνια. Αγαπάμε τον αθλητισμό και επιθυμούμε να στηρίζουμε ομάδες που προάγουν την αθλητική παιδεία στη χώρα μας. H συντονισμένη προσπάθεια της Ε.Γ.Ο. και οι τεράστιες επιτυχίες των πρωταθλητών και προπονητών τους, μας γεμίζουν όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια, ενώ το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου φέρνει δάκρυα συγκίνησης στα μάτια μας.
Έτσι, συζητώντας με τον αγαπητό φίλο κο Βασιλειάδη που εργάζεται αδιάκοπα για να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία και αναβάθμιση των λειτουργιών της Ε.Γ.Ο., μας ανέλυσε το όραμά του για τις Εθνικές μας ομάδες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αποφασίσαμε λοιπόν να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας στην δημιουργία μίας κοινής εμφάνισης για όλες τις Εθνικές μας ομάδες ενόργανης, ρυθμικής και τραμπολίνο, στα πρότυπα του εξωτερικού. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από χώρες όπως η Ιταλία ή η Ισπανία που φροντίζουν για την άψογη αισθητικά εμφάνιση των αθλητών τους σε διεθνείς διοργανώσεις! Έτσι, θέλουμε και οι δικές μας ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται με κοινή αθλητική ενδυμασία, με ρούχα που σχεδιάζονται αποκλειστικά για τις Εθνικές μας, να προάγουν την εικόνα της Ελλάδας μας και αισθητικά, να αισθάνονται όλοι οι αθλητές πως έχουν μία οπτική ταυτότητα ως Εθνική Ομάδα.

Αυτό το κοινό όραμα μοιραζόμαστε με την Διοίκηση της Ε.Γ.Ο. και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Η ποιότητα των ρούχων μας είναι ανώτερη, τεχνικά κατάλληλη και πιστοποιημένη. Τα ρούχα μας είναι DRY-FIT, διασφαλίζουν ταυτόχρονα την αγωνιστική άνεση και την καλή διαπνοή. Είναι πιστοποιημένα με το πρότυπο OEKO-TEX, υπο-αλλεργικά και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι μη τοξικά.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι που τα ρούχα μας φορούν πλέον οι πρωταθλητές των Εθνικών μας ομάδων. Ήδη τα ρούχα μας φορέθηκαν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης, ρυθμικής και τραμπολίνο, όπου ο κορυφαίος Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε ‘χρυσός’, ενώ όλες οι ομάδες σημείωσαν πολύ θετική πορεία.
Ευχαριστούμε πολύ την Ε.Γ.Ο. για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρία μας, δεσμευόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και σχεδιαστικά και ποιοτικά και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία με σπουδαίες διακρίσεις στις Εθνικές ομάδες σε κάθε τους αγωνιστική εμφάνιση!
Ειδικά τώρα, εν όψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στην Ντόχα, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη Εθνική μας ομάδα!»

vasiliadis-misailidis-cap_sport