Η Βούλα Πατουλίδου στο πλευρό του “Horizon Cup”: «Στηρίζουμε αυτή τη διοργάνωση, που φτιάχτηκε για τους νέους αθλητές»

Παρούσα στο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής “Horizon Cup”, ως αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, θα είναι η Βούλα Πατουλίδου. Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης θα προσφέρει μαζί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την έμπρακτη στήριξή της στη νέα αυτή διοργάνωση, η οποία θα προσελκύσει στη Θεσσαλονίκη ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης από κάθε γωνιά της Ευρώπης, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Σε συνάντηση που είχε στο γραφείο της με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστο Ψαθά και τη γενική γραμματέα Αλεξάνδρα Κακαντώνη, η κυρία Πατουλίδου ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις ετοιμασίες του “Horizon Cup” και αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση που της έγινε για να αναλάβει την τιμητική θέση της αντιπροέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής.

Ταυτόχρονα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι η χώρα μας και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη, η γενέτειρα πόλη της σύγχρονης ελληνικής γυμναστικής, θα αποκτήσει για πρώτη φορά μία διεθνή διασυλλογική διοργάνωση, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους ταλαντούχους παίδες και κορασίδες από διάφορες χώρες να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, να ανταγωνιστούν μεταξύ τους και να προσφέρουν όμορφο θέαμα.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει το “Horizon Cup”, που δίνει στους μικρούς αθλητές την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα. Θέλουμε οι νέοι να βρίσκονται σε εγρήγορση και όχι εν υπνώσει. Είναι πολύ σημαντικό να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε αγώνες που δημιουργούν ένα υπόβαθρο για την αυριανή τους ημέρα.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση βρισκόμαστε εμείς αρωγοί σε μία προσπάθεια που είναι πρωτοποριακή, μοναδική στην Ελλάδα και μάλιστα έχει ως αποδέκτες παιδιά, στοιχείο που την κάνει ακόμα πιο σπουδαία. Θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο, ώστε να ξεκινήσει με επιτυχία αυτή η διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά εδώ στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να βάλει τις βάσεις για να καθιερωθεί ως θεσμός», τόνισε χαρακτηριστικά η Βούλα Πατουλίδου.

Το 1ο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης “Horizon Cup” θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018, βάζοντας σε ρόλο πρωταγωνιστή αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών παίδων (έτος γέννησης 2004-2006) και κορασίδων (έτος γέννησης 2005-2007).

Το “Horizon Cup” διοργανώνεται από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., με την αρωγή της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, θα έχει την υποστήριξη της ΕΡΤ3, ενώ το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης περιλαμβάνει κοινές δράσεις με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πηγή: horizoncup.gr