Παγκόσμια Γυμναστράδα 2019: Τελική φόρμα δήλωσης συμμετοχής

Έπειτα από την συνάντηση της περασμένης Τετάρτης (26/09) σχετικά με τη 16η Παγκόσμια Γυμναστράδα / World Gymnaestrada 2019 (7-13 Ιουλίου 2019), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ντόρνμπιρν της Αυστρίας, σας προωθούμε τις φόρμες που πρέπει να συμπληρώσουν οι ομάδες που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το όνομα της ομάδας με την οποία θα συνεργαστείτε.

Όπως έχετε ενημερωθεί, το κόστος της κάρτας συμμετοχής είναι 510 € / άτομο, ποσό από το οποίο το 50% θα πρέπει να κατατεθεί στον λογαριασμό της Ε.Γ.Ο. μέχρι τον Νοέμβριο 2018, έτσι ώστε η Ομοσπονδία να αποστείλει τα χρήματα εγκαίρως στην Οργανωτική Επιτροπή της Παγκόσμιας Γυμναστράδας.

Τα επίσημα bulletin της Οργανωτικής Επιτροπής μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπο www.wg2019.at.

Επισημαίνεται ότι οι καταληκτικές προθεσμίες δήλωσης συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπα αφορούν στις Εθνικές Ομοσπονδίες, ενώ οι ομάδες πρέπει να ολοκληρώσουν τις συμμετοχές τους τουλάχιστον έναν μήνα νωρίτερα.

Δείτε ΕΔΩ και «κατεβάστε» στον υπολογιστή σας τα αρχεία με τις τελικές φόρμες δήλωσης συμμετοχής στη 16η Παγκόσμια Γυμναστράδα:

Definitive Registration – Final

Participants Dornbirn 2019

Gymnaplana Forms